Ortoze
Ortoproteze
POUZDAJTE SE U NAŠE ISKUSTVOKAD VAM ZATREBA OSLONAC U ŽIVOTU

O nama

ORTOPEDIJA "BUCO"

Poštovani korisnici naših usluga, dragi suradnici i prijatelji!

Hvala na vašem povjerenju! Ove su stranice namjenjene vama da nas bolje upoznate, da vidite što i kako radimo, za vas i u suradnji s vama.

Tko smo i što radimo?!

Naša tvrtka «Ortopedija BUCO» osnovana je 16. travnja 1992. godine i od tada je ugovorna ustanova Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO). To znači da kod nas možete dobiti pomagalo ili obaviti njegov popravak s Potvrdom o pomagalu, na teret vašeg zdravstvenog osiguranja.

U našem radu primarno suraÄ‘ujemo s Kliničkim zavodom za rehabilitaciju i ortopedska pomagala KBC Zagreb u protetičkoj rehabilitaciji osoba s amputacijom udova, a takoÄ‘er smo i članica Udruge ortopedske tehnike Hrvatske, u kojoj se aktivno zalažemo za uvoÄ‘enje novih tehnoloških dostignuća na području ortopedskih pomagala.

Naša kuća je opremljena svim suvremenim strojevima i ureÄ‘ajima za izradu i primjenu ortopedskih pomagala i koristi u cijelosti dijelove za proteze i ortoze, kao i tehnologiju izrade pomagala od najvećeg svjetskog proizvoÄ‘ača ortopedskih pomagala njemačke kompanije Otto Bock iz Duderstadta.

Mi smo u prvom redu ortopedsko-tehnička radionica za individualnu izradu i primjenu ortopedskih pomagala, ali smo ujedno i sanitetska kuća, u kojoj primjenjujemo dio gotovih pomagala, koja se po potrebi prilagođavaju, posebice osobama s najtežim invaliditetom.

Svi podaci o vašim potrebama i primjeni pomagala evidentirani su i zaštićeni, te informatičkom tehnologijom pohranjeni, kako bismo vam i ubuduće optimalno mogli biti na usluzi u ponovljenoj opskrbi pomagalima.Protetika

Kako postojimo već 12 godina, baštinimo, nažalost iz rata, bogato iskustvo u primjeni proteza za naše najteže ranjenike. TakoÄ‘er uspješno primjenjujemo proteze i starijim osobama s amputacijom udova zbog šećerne bolesti ili bolesti perifernih krvnih žila. Posebno smo specijalizirani za proteze i ortoze u dječjoj i mlaÄ‘oj dobi, te za najzahtjevnije zadaće u protetici ruke, u kojoj primjenjujemo najsuvremenije mioelektroničke proteze.Ortotika

MeÄ‘utim, mi vodimo brigu i za druge osobe s invaliditetom u primjeni pomagala za kretanje: od štaka, štapova i hodalica do različitih vrsta invalidskih kolica.
U primjeni ortoza, pomagala za stabilizaciju i kontrolu funkcije pojedinih dijelova tijela, posebno se bavimo ortozama za stabilizaciju nogu kod kljenuti i drugih razvojnih mana.
Kod svih osoba, kojima deformacija ili bolest stopala onemogućava kretanje, primjenjujemo visokokvalitetne ortopedske uloške po mjeri.Naša osobna karta

Želja nam je upoznati vas i s djelatnicima koji vam stoje na usluzi u opskrbi pomagalima i koji vam žele pomoći svojim stručnim savjetom i punim razumijevanjem za vaše potrebe.Vlasnik i voditelj tvrtke je

ing. ortopedske tehnike Nenad Dvorneković, protetičar i ortotičar, član Društva za protetiku i ortotiku-ISPO Croatia (International Society for prosthetics and orthotics).
Naši ortopedski tehničari su Željko Starčević, Zoran Starčević i Robert Solarićek.
Ortopedski bandažist je Snježana Starčević, a neše administrativno osoblje su gÄ‘a. Gordana i Josipa Dvorneković.
Na vaše pozive i pitanja naši djelatnici, ljubazno će Vam telefonski odgovoriti, a kad nam doÄ‘ete informirati će vas o svemu što budete trebali.

Svi naši djelatnici dodatno su educirani za primjenu pomagala usavršavanjem u zemlji i inozemstvu, te kontinuirano obogaćuju svoje znanje na različitim seminarima ili praćenjem suvremene literature iz područja ortopedske tehnike i rehabilitacijskog inženjeringa. Naše znanje o pomagalima obogaćujemo i na specijaliziranim sajmovima ortopedske tehnike, gdje se upoznajemo s novim materijalima i tehnološkim mogućnostima, koje zatim uspješno primjenjujemo u našem svakidašnjem radu, o čemu svjedoče mnoge zahvalnice i priznanja.

 

Zahvaljujemo!

Poštovani korisnici naših usluga, hvala vam i za vaše vrijeme. Na slijedećim stranicama slobodni smo upoznati vas s ortopedskim pomagalima i s mogućnošÄ‡u njihove primjene prema vašim potrebama. DoÄ‘ite u našu kuću i uvjerite se u kvalitetu naših pomagala te visok standard u njihovoj aplikaciji.
Za vaše potrebe osigurali smo adekvatan parking i sve prostore prilagodili osobama s invaliditetom.

PočašÄ‡eni smo što nam se obraćate s povjerenjem i trudit ćemo se da ga u cijelosti opravdamo. Za očuvanje vašeg zdravlja i prevenciju daljnjeg invaliditeta stojimo vam na usluzi i brizi za kvalitetan i bolji život.

KORAK PO KORAK - ZAJEDNO S VAMA!

Dobrodošli u «Ortopediju BUCO»!
Srdačno Vaš
ing. Nenad Dvorneković

Kontakt

Ortopedija Buco
II FerenšÄica 28, 10000 Zagreb

Potražite nas na google karti!
(za navigaciju upišite:
FerenšÄica 2 28 Zagreb)

Google karta

Radno vrijeme:
pon-pet: 8-16 sati

Tel.: 01/2451-255
Fax: 01/2455-615
E-mail: info@ortopedija-buco.hr

© 2023 Ortopedija Buco
Izrada web stranica: Dedal komunikacije